Followers

kLAu suKa LiKe C ni

aNdI sYaIrAh RaBiaTuTaDaWiaH

Sunday, 8 May 2011

Happy Mother's Day...

http://www.youtube.com/watch?v=ZhjxcnURg2U

Selamat hari ibu kepada semua ibu di dunia ni...Dan terutama sekali kepada ibu saya Maria Bt.Hj.Bantangi.
Ibu thankz dah jaga saya dari kecil hingga sekarang.Terima Kasih kerana menjaga saya semasa saya sakit atau pun tidak.Terima kasih kerana menyanyangi saya.Dan yang paling penting terima kasih karana melahirkan saya di Dunia ini.....
            LOVE U MOM.....>_<
                          Happy Mother's Day..^_^
Jangan lupa buka [link] di atas tu...

Friday, 6 May 2011

UsAhA tANggA KeJAYAan


Kebahagian itu diperoleh dalam perjuangan yang berterusan.
Bahagia yang paling besar ialah kemenangan yang silih berganti dan kemenangan itu tidak ada tanpa perjuangan.
Ba

kUciNg Ku SaYang..^_^

Kucing adalah salah satu binatang 
yang menjadi sebahagian daripada Keluarga kami..

Keluarga saya banyak pelihara kucing.
Dalam banyak-banyak tu ada seekor kucing nie
sangat cOmel.
Kucing nie nama dia Nespry
Ayah saya bagi nama dia Nespry
sebab waktu first time ayah ambil dia nie dia x makan apa-apa pun.
Jadi esok harinya ayah beli susu Nespry, untuk dia minum...
Tpi susu nespry tu pun dia x minum..
Masa tu ada sikit serbuk susu nespry tu jatuh di lantai,
KucINg tu pergi jilat serbuk tu..
Dari situalah aYah bagi dia nama Nespry...
Kucing nie betina..
Keunikann kucing nie dibulu dia tu 
ada tertulis kalimah Allah tpi x jelas sangatlah..
Tpi sAyang kUcing nie tak sampai setahun dia dah mati..
Kami jaga kucing nie masa umur saya 13 Tahun dulu(2010)
AyAh jumpa kucing nie dekat Tepi Jalan
time tu ayah selamatkan dia dari kena makan 2 ekor anjing...








Thursday, 5 May 2011

TiMe MasIh KeCiL..Hehe

                     Nie time 3 thn...dlm kereta ayah..
Huhu...nie time masih kecil Comel ka????
Saya nie masih kecil dulu Kuat nangis,Becok,CeLEdAK....haha
Saya masih ingat lagi dulu time saya umur 3 atau 4 Tahun kalu x silap,saya pegang pen merah..lepas tu saya coret kaki saya guna pen merah tu..tiba-tiba.....adui....saya menagis x henti-henti.. haha....
Saya ingatkan kaki saya berdarah..haha!!!...Sampai mak saya pulang rumah saya masih lagi menagis ....
Lepas tu...abang saya pula yang kena marah oleh ibu saya sebab ibu saya ingatkan abg saya yg kasi nangis saya ...padahal....salah saya sendiri ..haha...sampai sekarang saya x bleh lupa cerita nie...!!!

                                    Yang mana lagi Cute???

Wednesday, 4 May 2011

Sunday, 3 April 2011

LivE Motto

=>Winner NeVer Quit
     Quiter NeVer Win!!!

=>Kesenangan tidak menjamain untuk kejayaan
    Kesusahan tidak menghalang untuk kejayan...

=> x kan berputus asa apabila gagal....

=>Senyum adalah sedekah...







 

Friday, 1 April 2011

Mutiara KaTa

Rezeki Jangan Ditolak(-)
Musuh Jangan Ditambah(+)
Cinta Jangan Dibahagi('-,)
Hidup Hanya Sekali (*)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...